Olemme Ålands Försäkringar

Hallitsemme vakuutusasiat, tiedämme, mitä sinä tarvitset, ja olemme apunasi, jos jotain odottamatonta on tapahtunut sinulle tai yrityksellesi. Se on asiantuntemuksemme ja se on Ålands Försäkringar Ab.

Miten voimme olla niin varmoja kaikesta tästä? Me emme suinkaan ole mitään vasta-alkajia vakuutusasioissa, vaikka Ålands Försäkringar Ab on ollut olemassa vasta vuodesta 2018. Emoyhtiömme Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag on tosiasiassa tarjonnut vakuutusturvaa aina vuodesta 1866 lähtien! Ålands Försäkringar Ab on emoyhtiön kokonaan omistama yhtiö ja näin ollen se voi hyödyntää koko konsernin asiantuntemusta ja osaamista. Sen vuoksi voit tuntea olevasi turvallisissa käsissä, kun valitset meidät vakuutusyhtiöksesi.

Ålands Försäkringar Ab harjoittaa toimintaansa sekä Suomessa että Ruotsissa tarjoten erityyppisiä vakuutuksia markkinakohtaisesti. Henkilökuntamme työskentelee lähinnä pääkonttorissa Maarianhaminassa tiiviissä yhteistyössä emoyhtiön henkilöstön kanssa.

Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag on harjoittanut toimintaansa Ahvenanmaalla jo vuodesta 1866. Tuolloin vakuutustarpeen oli synnyttänyt tulipaloriskien kasvu eri puolilla saarta. Uusien tarpeiden ja ajan myötä tarjontaa laajennettiin, aluksi ajoneuvovakuutuksilla ja myöhemmin myös yritys- ja henkilövakuutuksilla. Tällä hetkellä tarjontamme käsittää useimmat vakuutukset, joita asiakkaamme tarvitsevat arjessaan ja yrityksilleen. Olemme suosittu valinta ahvenanmaalaisten keskuudessa, mistä kerskumme mielellämme. Yhdeksän kymmenestä ahvenanmaalaisesta valitsee meidät yhtiökseen vakuuttaessaan omaisuuttaan tai lisätäkseen henkilökohtaista turvaansa. Lisää emoyhtiöstä ja konsernista voit lukea (ruotsiksi) tästä.

Vakavaraisuus ja taloudellinen tila (kertomus ruotsiksi)